Over mij

Martine Jong © Hélène de Bruijn Fotografie -6758

Een onvergetelijk event

Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen in diverse vormen en settings en met telkens nieuwe thema’s en creatieve invalshoeken ben ik graag jouw creatieve designer, sparringpartner, producer en ontzorger voor zakelijke events, sportevenementen, huwelijken en privéfeesten.

Een samenwerking met mij biedt rust en overzicht tijdens de voorbereidingen van het evenement, de gewenste beleving en succes gedurende het event en goede nazorg.  Anders dan de meeste event managers kom ik met een verrassend en passend creatief concept. Na deze creatieve fase begeleid ik het hele project tot een succesvolle afronding. Ervaren in het organiseren en begeleiden van evenementen, ben ik bekend met alle ins en outs. Ik ken de valkuilen en weet welke details een evenement onvergetelijk maken.

meer martine

Getrouwd en moeder van twee dochters

Een ondernemend type dat graag op onbekend terrein komt

Mijn enthousiasme en energie werken aanstekelijk

Uitstraling en kwaliteit vind ik enorm belangrijk. Mijn creativiteit zorgt voor de glans én finishing touch

Pro-actief, meedenkend en altijd vooruitkijkend, waardoor belangrijke beslissingen al in een vroeg stadium genomen worden en acties in gang gezet.

Mijn netwerk zit vol experts op allerlei verschillende vlakken. Is er extra ondersteuning nodig, dan is dat snel geregeld.

Als alles dan op zijn plek valt en alle partijen perfect samenwerken, ben ik zo ontzettend tevreden en trots!

Nieuwsgierig naar mijn portfolio?

Samen 100 feestje - Martine Jong