portfolio

zakelijke events

Event design voor merken en ondernemers met een missie

Ik creëer graag bijzondere en betekenisvolle momenten voor merken die impact maken op de wereld en hun boodschap verder willen verspreiden door het samenbrengen van mensen. Merken met een sterk oog voor detail en een persoonlijke aanpak. Mijn doel is het merkpersoonlijkheid tot leven brengen. Door middel van een brand event, originele productlancering, netwerk evenement of klantbijeenkomst. Daarbij zorg ik ervoor dat het merk de harten van de bezoekers duurzaam weet te veroveren.

ilionx - events voor experts in eenvoud

Sinds 2018 ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen voor IT-kennis- en implementatiepartner ilionx. Deze evenementen variëren van interne bijeenkomsten voor medewerkers tot ilionx-thema-evenementen en inspiratiesessies voor klanten en nieuwe relaties. In samenwerking met het team bekijk ik hoe we het ilionx-merk tijdens evenementen kunnen presenteren, ongeacht de omvang ervan. Evenementen spelen een essentiële rol bij het vormgeven van de persoonlijkheid van ilionx en het aantrekken van de doelgroep. De groei van ilionx in de afgelopen jaren heeft ook geleid tot grotere evenementen. Deze evenementen worden altijd gekoppeld aan een duidelijke boodschap, maken deel uit van een bredere campagne en bieden een direct contactmoment tussen mensen. Ik zet me met toewijding in om elk evenement te verbeteren en voeg mijn dosis creativiteit en enthousiasme toe.

Brand events met purpose

Geef influencers, ambassadeurs en brand lovers de unieke kans om hun favoriete merk persoonlijk te ‘ontmoeten’. Door regelmatig speciale evenementen te organiseren, blijft een merk in verbinding met haar achterban en krijgen klanten de kans om producten en/of diensten op een feestelijke manier te ervaren. Ik sta klaar om te ondersteunen bij de realisatie van deze events.

Enkele prachtige beelden van brand events waarin producten of diensten centraal staan.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsevent?