Exclusief verjaardagsfeest in perenboomgaard: een onvergetelijke beleving

De perfecte setting voor een betoverende dag! In een prachtige tuin met aangrenzend een perenboomgaard werd elk detail zorgvuldig gepland om het verjaardagsfeest op 8 juli 2023 tot een onvergetelijke beleving te maken. ‘Boven verwachting!’

Tegen de elementen in

In de dagen voorafgaand aan het feest, trotseerden we windsnelheden van 100 km per uur. Windstoten maakten het de tentenbouwers onmogelijk om op te bouwen. Een dag later dan gepland werden alsnog drie eye catchers geplaatst. Van een stretchtent in de voortuin voor de welkomstborrel tot een sfeervolle tarp tussen de perenbomen voor het diner, en een luxe sailcloth tent midden in het weiland van Westwoud.

Details die het verschil maken

It’s all in the detail. De perenboomgaard wordt niet alleen gebruikt voor de setting, de peren worden ook gebruikt voor de styling van de dinertafel en in de feestlocatie. Een persoonlijk familielogo, schitterend in goud, siert alles – van uitnodigingen tot welkomstborden en bierviltjes. Elk detail is doordacht en draagt bij aan de onvergetelijke sfeer op deze speciale dag.

Culinaire verwennerij

Bij aankomst worden de gasten verwelkomd met de verfrissende ‘Pearlicious’ cocktail, een voorproefje van de culinaire verwennerij die zou volgen. De catering is geheel afgestemd op de sfeer van de perenboomgaard, met heerlijke hapjes en live muziek die de middag vulde met gezelligheid.  Tijdens het diner worden culinaire hoogstandjes live bereid en geserveerd midden in de natuur.

Een feest boven verwachting

Na het smaakvolle diner begint het feest pas echt. De Boomerang-band krijgt bijna alle gasten op de dansvloer. Het feest is boven alle verwachting en precies zoals de opdrachtgevers hadden gehoopt. Hun geluk maakt mijn werk compleet.

Verander jouw verjaardag in een betoverend feest. Neem contact op en ontdek hoe we samen ook jouw ultieme droomfeest werkelijkheid maken.